Joyetech eGo AIO elektronická cigareta 1500mAh - Černá

  • Joyetech eGo AIO elektronická cigareta 1500mAh - Černá
Dostupnost: Externí sklad (24h - 48h)
Výrobce: Joyetech
Kategorie: Elektronická cigareta Joyetech eGo Aio 1500mAh
Kód: CIG-EGOAIO-1500-BK
Nákupem získáte 8 bodů
449 Kč

Nová generace elektronických cigaret vše v jednom od Joyetechu v eGo stylu využívá unikátní Cubis skleničkový design, který zabraňuje jakémukoliv protékání směrem k baterii. Nemusíte se tak starat o to, jaký clearomizér na baterii našroubovat, eGo AIO má vše pohromadě.

eGo AIO je jednoduchou elektronickou cigaretou, která nevyžaduje žádné složité nastavování, ani přípravu, je tak ideální pro naprosté začátečníky. Jednoduše ji po odšroubování vrchní části naplníte a můžete bez starosti vapovat. Také přívod vzduchu si lze přizpůsobit svým potřebám a ještě více tak vylepšit sílu potahu a tvorbu páry.

Kapacita baterie činí 1500mAh, což i středně silným kuřákům vystačí na celý den. V případě potřeby však lze eGo AIO snadno nabít pomocí micro USB portu. Široký výběr máte i v případě žhavících hlav. Ty jsou stejné jako pro Joyetech Cubis tank a nabízí se tak odpory 0,5Ω, 1,0Ω a 1,5Ω, přičemž v sadě jsou už přiloženy dvě 0,6Ω hlavy s nerezovou žhavící spirálkou, která se i přes svůj nízký odpor dá klasicky kouřit a potahovat stylem "pusa-plíce".

Zajímavým zpestřením celé elektronické cigarety je také podsvícení e-liquidu pomocí LED diody. Dlouhým podržením tlačítka ve vypnutém stavu pak můžete přepínat mezi jednotlivými barvami.

Vše v jednom

Pro dosažení maximální jednoduchosti, tvoří baterie a clearomizér jeden celek. Odšroubovat se dá pouze vrchní část clearomizéru, kudy eGo AIO také naplníte.

Dětská pojistka

Joyetech eGo AIO je první elektronickou cigaretou vybavenou dětskou pojistkou. Pro odšroubování vrchní části clearomizéru je tak potřeba ji nejdříve zamáčknout směrem dolů a až poté odšroubovat.

Náustek

Díky speciálně zatočenému náustku získáváte větší ochranu proti případnému vyprsknutí e-liquidu do pusy.

Podsvícený clearomizér

Ve vypnutém stavu si můžete podržením tlačítka navolit barvu podsvícení svého clearomizéru. Vybírat můžete ze sedmi barev. Podsvícení lze také vypnout.

Plnění

Clearomizér má dětskou pojistku, takže pro odšroubování vrchní části je potřeba ji nejprve zatlačit směrem dolů a až poté odšroubovat. U jednobarevné verze eGo AIO plňte po rysku MAX, u dvou barevných verzí se řiďte barevně vyznačenou hranicí. Pár kapek e-liquidu nakapejte také na žhavící hlavu, aby se vata pořádně nasákla.

Přívod vzduchu

Unikátně zpracovaný horní přívod vzduchu zamezuje protékání skrze vzduchové průduchy směrem k baterii. Nastavit si můžete přesně takovou sílu potahu, jaká vám vyhovuje nejvíce.

Obsah balení a parametry

1x Joyetech eGo AIO Baterie
2x BF SS316 0,6Ω žhavící hlava
1x spirálovitý náustek
1x průhledný náustek
1x micro USB kabel

Rozměry: 118mm x 19mm
Kapacita clearomizéru: 2ml
Kapacita baterie: 1500mAh
Odpor žhavící hlavy: 0,6Ω (15W-28W)
LED podsvícení clearomizéru

Technické parametry
Kapacita baterie 1500mAh
Způsob použití MTL
Barva Černá / Black
Objem tanku 2ml

Ostatní také koupili