Liquid ELECTRA Banana 10ml - 3mg (Banán)

  • Liquid ELECTRA Banana 10ml - 3mg (Banán)
Výrobce: Electra
Kategorie: Ovocné e-liquidy Electra
Kód: LIQ-ELE-BANANA-10-3
Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Můžete se podívat na podobné produkty.

Náplně ELECTRA jsou produktem předního českého výrobce e-liquidů a jsou navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější vapery. Jejich složení bylo precizně připraveno odborníky v oboru a každá náplň je neustále kontrolována nezávislými laboratořemi v České republice. S e-liquid ELECTRA tak máte jistotu kvalitní náplně.

Díky perfektní kombinaci PG a VG složek e-liquidy ELECTRA vynikají skvělou chutí a tvorbou bohaté páry.

Příchuť zralého banánu v ELECTRA Banán je ideálním společníkem pro každou příležitost.

Náplň vznikla jako výsledek pečlivých výzkumů a testování složení jednotlivých ingrediencí, tedy obsahu a jejich vzájemného poměru tak, aby docházelo k maximálnímu senzorickému uspokojení uživatele (placebo efektu), případně i uspokojení nikotinového deficitu.

Základ tvoří monopropylen-glykol a potravinářský glycerin. Základ je obohacen přesně definovaným množstvím nikotinu, které je u každé šarže ověřováno analýzou v nezávislé chemické laboratoři pracující v režimu platné akreditace pro standardní operační postup stanovení nikotinu.

Pro chuťový a čichový zážitek uživatele inhalátoru je směs ještě obohacena aromatickými látkami, jedná se o aromata v potravinářské či medicínské kvalitě, která jsou vyráběna s tou nejvyšší kvalitou s důrazem na maximální přiblížení se přírodní molekule. V závislosti na receptuře pak směs může obsahovat i menší procento vody, alkoholu a organických kyselin.

Všechny tyto přísady splňují přísná kritéria zdravotní nezávadnosti. Každá šarže našeho výrobku - ELECTRA je testována a vyrobena z těch nejvybranějších surovin.

Technické parametry
Značka Electra
Intenzita nikotinu 3 mg/ml
Obsah 10ml
Příchuť ovocná

Ostatní také koupili