Liquid ELECTRA 2Pack Cafe Latte 2x10ml - 20mg

  • Liquid ELECTRA 2Pack Cafe Latte 2x10ml - 20mg
Dostupnost: Externí sklad (24h - 48h)
Výrobce: Electra
Kategorie: Ostatní e-liquidy Electra
Kód: LIQ-ELE-2P-CAFELATE-10-20
Nákupem získáte 1 bodů
99 Kč

Pro milovníky kávových náplní je tu novinka s názvem Latté. Vychutnejte si hrnek poctivé krémové kávy se smetanou a karamelem na vrchu. Snoubí se zde jemná smetanová chuť s vůní pražené černé kávy a lehkými dozvuky tekoucího karamelu.

Série e-liquidů Electra pochází z dílny českého výrobce Ecoliquid. Jedná se o sérii dvanácti lákavých příchutí, mezi nimiž nechybí chutné ovocné e-liquidy, ale i kvalitní tabáky. E-liquidy Electra se stanou vaším průvodcem při přechodu na elektronické cigarety. Zaujmou svou prokreslenou chutí a zároveň příjemnou kouřivostí. Tyto e-liquidy si užijí i pokročilí vapeři.

Ecoliquid je ryze česká společnost založená v roce 2010. Jejich výroba probíhá na území České republiky podle aktuálních norem vydávaných Evropskou unií. Základem jejich e-liquidů je mono-propylenglykol a potravinářský glycerin, tyto složky jsou doplněny aromaty v potravinářské a medicínské kvalitě. Firma Ecoliquid tím garantuje naprostou bezpečnost a zdravotní nezávadnost svých e-liquidů. Díky jejich pečlivé přípravě a přesnému složení zaručujeme dokonalou a věrohodnou chuť všech e-liquidů a také perfektní kouřivost.

Díky poměru PG/VG 60/40 se hodí především pro klasické šlukování do menších atomizérů. Mono-propylenglykol (PG) je v tomto případě výrazným nosičem chuti a oblíbeného kuřáckého "hitu." Vše doplňuje 40% podíl potravinářského glycerolu (VG), který se stará o dostatečnou produkci husté páry. Tento poměr navíc zaručuje možnost použití pro většinu atomizérů a elektronických cigaret v naší nabídce.

Náplně Electra jsou nabízeny v šesti koncentracích (0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg a 20mg). Všechny náplně jsou dodávány v 10ml lahvičkách. Jedná se o tzv. double-pack, v jedné krabičce tak najdete dvě samostatné lahvičky s e-liquidem, každá nabídne objem 10ml. V současné době je k dispozici 12 druhů z prémiové série Electra.

Technické parametry
Intenzita nikotinu 20 mg/ml
Obsah 2x 10ml
Poměr VG / PG 40VG / 60PG
Příchuť sladká

Ostatní také koupili