Imperia EMPORIO Coco Cream 10ml - 9mg

Po registraci sleva 10%
  • Imperia EMPORIO Coco Cream 10ml - 9mg

Kombinace kokosového mléka, krému a lehkých tónů anansu vytváří až chuť Pina Colady. Pokud máte tuto kombinaci rádi, určitě vás oslní i Coco Cream.

Dostupnost: Dočasně nedostupný
Výrobce: Emporio
Kategorie: E-liquidy Emporio Basic
Kód: LIQ-EM-BL-COCOC-9
Nákupem získáte 1 bodů
89 Kč

Kolekci náplní Emporio má na svědomí známý český výrobce, který již v minulosti představil sérii skvělých příchutí pod značkou Imperia, nebo kvalitních stejnojmenných bází pro míchání. Nyní přichází s vlastní kolekcí hotových e-liquidů, které se pyšní prvotřídní kvalitou, originálními příchutěmi a především rozmanitostí.

Kvalita e-liquidů Emporio je dána vstupními surovinami pro výrobu, dodržením standardních výrobních procesů podle ISO 9001 a v neposlední řadě i správným technologickým postupem při výrobě. Všechny e-liquidy procházejí procesem zrání, který trvá 3 až 40 dnů podle typu produktu. Výrobky jsou testované podle francouzské normy AFNOR: NF ISO 4387, XP D90-300-2 a XP D90-300-3.

E-liquidy Emporio obsahují 50% propylenglykolu a 50% glycerolu. Díky tomu jsou vhodné do všech typů elektronických cigaret a produkují dostatečné množství páry. K dispozici jsou ve verzi bez nikotinu nebo s koncentrací 1,5mg, 3mg, 6mg, 9mg, 12mg, 15mg a 18mg.

Technické parametry
Značka Boudoir Samadhi s.r.o.
Intenzita nikotinu 9 mg/ml
Obsah 10ml
Poměr VG / PG 50VG / 50PG
Příchuť sladká

Ostatní také koupili