Liquid Ecoliquid Premium 2Pack Pear 2x10ml - 3mg (Hruška)

Po registraci sleva 10%
  • Liquid Ecoliquid Premium 2Pack Pear 2x10ml - 3mg (Hruška)
Dostupnost: Externí sklad (24h - 48h)
Výrobce: ECOLIQUID
Kategorie: Ovocné e-liquidy ECOLIQUID
Kód: LIQ-ECO2-PEAR-10-3
Nákupem získáte 2 bodů
129 Kč

České e-liquidy ECOLIQUID patří mezi několik málo náplní do elektronických cigaret, které pochází přímo z České republiky. Vyznačují se především svou vyváženou, k dokonalosti dovedenou chutí a použitím vysoce kvalitních ingrediencí.

Perfektně vyzrálá hruška s příjemně nasládlou chutí. Hruška nabízí vynikající ovocný e-liquid, který se vám jen tak neomrzí.

Díky svému složení je náplň vhodná pro menší clearomizéry a tanky, které pro správnou distribuci e-liquidu k vatě a žhavící spirálce potřebují řidší náplň. Ideální je pro potahování pusa-plíce.

Náplně ECOLIQUID jsou k dostání v klasických 10ml lahvičkách. Poměr rostlinného glycerinu (VG) a propylen-glykolu (PG) je 40:60. Vybírat můžete ze široké nabídky e-liquidů od klasických tabákových, přes ovocné, až po méně tradiční.

Každá šarže e-liquidů je navíc vždy otestována v nezávislé laboratoři v ČR, takže máte pokaždé zaručeno, že vaše oblíbená náplň neobsahuje žádné škodlivé látky a je v ní přesně tolik nikotinu, kolik je uvedeno na obalu.

Náplně ECOLIQUID vznikly jako výsledek pečlivých výzkumů a testování složení jednotlivých ingrediencí, tedy obsahu a jejich vzájemného poměru tak, aby docházelo k maximálnímu senzorickému uspokojení uživatele (placebo efektu), případně i uspokojení nikotinového deficitu.

Základ tvoří monopropylen-glykol a potravinářský glycerin. Obohacen je o přesně definované množství nikotinu, které je u každé šarže ověřováno analýzou v nezávislé chemické laboratoři pracující v režimu platné akreditace pro standardní operační postup stanovení nikotinu.

Pro chuťový a čichový zážitek uživatele je směs ještě obohacena aromatickými látkami, jedná se o aromata v potravinářské či medicínské kvalitě. V závislosti na receptuře pak směs může obsahovat i menší procento vody, alkoholu a organických kyselin.

Všechny tyto přísady splňují přísná kritéria zdravotní nezávadnosti. Každá šarže výrobku – ECOLIQUID je testována a vyrobena z těch nejvybranějších surovin.

Každá náplň ECOLIQUID je v lahvičce s bezpečnostní dětskou pojistkou, aby nemohlo dojít k jejímu nežádoucímu vylití či otevření.

Technické parametry
Intenzita nikotinu 3 mg/ml
Obsah 2x 10ml
Poměr VG / PG 40VG / 60PG
Příchuť ovocná

Ostatní také koupili