Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá

  • Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá
  • Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá
  • Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá
  • Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá
  • Wotofo Sapor - RDA atomizér - Černá
Výrobce: Wotofo
Kategorie: DL RDA atomizéry
Kód: 5514-S
Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Můžete se podívat na podobné produkty.

Ne všechny RDA musí být něčím unikátní, často stačí perfektně zpracovaný klasický design, který vám přinese kýžený efekt. To je přesně případ RDA Sapor od Wotofo.

Jednoduchý přesto elegantní vzhled Sapor RDA se může pochlubit především dvojitým širokým horním přívodem vzduchu. Ten se dá libovolně nastavit a vy si tak přizpůsobíte proudění páry, teplotu a také její chuť.

Tradiční čtyřpólová základna se zdvojeným pozitivním pólem pevně sedí na PEEK izolaci vyrobené v Německu. Až 6mm hluboká základna pojme nejen dostatek vaty, ale také nabízí prostor pro přebytečný e-liquid, který nemá kam vytéct. Rhodiem pokovený kontakt pak zajišťuje naprosto perfektní vodivost.

Sapor rozhodně nedoporučujeme začátečníkům – jde o systém určený výhradně pro zkušené uživatele. Pokud se v této oblasti příliš neorientujete, doporučujeme využít nějaký jiný systém, který je již připraven pro používání.

Obsah balení a parametry

1x Wotofo Sapor RDA
1x 510 náustek
1x Širokohrdlý náustek
Balíček s náhradními díly

Rozměry: 37mm x 22mm
Závit: 510
Materiál: Nerezová ocel

Jednoduchá konstrukce

Žádné zbytečné šroubování, ani složité skládání. Klasický RDA design přináší maximální jednoduchost, díky které si budete moci vychutnat kvalitní RDA.

Základna

Prostorná základna nabízí dostatek místa nejen pro vaše větší spirálky, ale také pro dostatečné množství vaty, která nasaje přebytečný e-liquid ze dna základny.

Technické parametry
Značka Wotofo
Počet spirálek DualCoil
Způsob použití DL
Barva Černá / Black
Průměr clearomizéru 22mm
Přívod vzduchu Boční

Ostatní také koupili