Příchuť Capella: Newyorský Cheesecake (New York Cheesecake) 13ml

Po registraci sleva 5%
  • Příchuť Capella: Newyorský Cheesecake (New York Cheesecake) 13ml

Patříte mezi milovníky úžasných koláčů cheesecake, jejichž lahodná chuť vás fascinuje při každém soustu? Pak musíte vyzkoušet ten pravý newyorský v podobě aromatu do vašeho e-liquidu!????????

Výrobce: Capella Flavors Inc.
Kategorie: Příchutě Capella (USA)
Kód: FLAVOR-CP-13-NYCHEES
Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Můžete se podívat na podobné produkty.

Příchutě od amerického výrobce Capella Flavors jsou oblíbené po celém světě nejen jako doplněk pro míchání vlastních e-liquidů, ale rovněž i jako potravinářské ochucovadlo. Jedná se o vysoce koncentrovaná aromata bez konzervačních látek, sladidel, tuků a kalorií, která se pyšní výraznou a naprosto jedinečnou chutí. Doporučené dávkování většiny příchutí se pohybuje v rozmezí 8 - 12%.

Capella Flavors Inc. je americký výrobce potravinářských příchutí. Společnost byla založena již v roce 2005 pod názvem Capella Coffee Co., kdy uvedla na trh svá první ochucovadla kávy a čajů. Zpočátku firma vyráběla pouhých 6 příchutí, dnes již ale disponuje desítkami různých aromat, od ovocných přes sladké až po speciální dezerty a mixy. Vysokou kvalitu příchutí zaručují pravidelné rozbory směsí a také výroba, která probíhá výhradně v souladu se standardy FDA, GMP a SOP. Příchutě společnosti Capella Flavors jsou vyráběny bez sladidel, tuků a konzervačních látek. Jsou vhodná pro ochucování nápojů, potravin i e-liquidů pro elektronické cigarety.

Technické parametry
Značka Capella Flavors Inc.
Obsah 13ml
Příchuť sladká

Ostatní také koupili