Příchuť Flavourtec: Jablko (Apple) 10ml

Po registraci sleva 5%
  • Příchuť Flavourtec: Jablko (Apple) 10ml

Příchuť Apple má velmi lehkou, ale zároveň intenzivní ovocnou chuť letních jablek. Příjemně se kouří jak samostatně, tak i v kombinaci s jinými ovocnými příchutěmi nebo třeba vanilkou. Velmi osvěžující pokouření, které si zamilujete!

Dostupnost: Skladem
Výrobce: Flavourtec
Kategorie: Příchutě Flavourtec (PL)
Kód: FLAVOR-FLAVOURTEC-APPLE
Nákupem získáte 1 bodů
99 Kč

Příchutě Flavourtec jsou vhodné pro míchání vlastních náplní, nebo dochucování již hotových e-liquidů. Vyznačují se velmi intezivní a věrnou chutí. Pro většinu příchutí je doporučené dávkování 3 - 7 %.

Dávkování příchuti do vlastního liquidu je hodně individuální, doporučujeme zhruba 1 kapku na 1ml základní nikotinové báze. Samotná příchuť neobsahuje nikotin a je určená výhradně do bází pro kouření v elektronických cigaretách. Více o míchání vlastních liquidů si můžete přečíst v našem návodu zde.

Flavourtec je evropská společnost zabývající se výrobou e-liquidů do elektronických cigaret. Veškeré produkty této společnosti jsou vyráběny výhradně z evropských ingrediencí a splňují nejpřísnější požadavky evropských nařízení. Značka Flavourtec je oblíbená po celém světě především díky kladenému důrazu na bezpečnost a kvalitu svých výrobků. Produkty značky Flavourtec jsou držitelem certifikátu TÜV Nord ISO: 9001.

Technické parametry
Značka Flavourtec
Obsah 10ml
Příchuť ovocná

Ostatní také koupili